Fit For Life

Nu i mars drar vi äntligen igång studien “Fit for life” som görs i samarbete med KI (Karolinska). Du som anmäler dig/blir deltagare får göra enklare tester innan och efter 6 månader (studiens längd). Under studien tränar du sedan ledda pass på Fontänhuset två gånger i veckan som leds av utbildade tränare som också är medlemmar.

Rörelserna ger både styrka och kondition, helt utan redskap. Du kan börja på den nivån du befinner dig på och det är helt ok att ta pauser och “förenkla” övningarna för sig som är ovan. (Eller göra dem mer avancerade för dig som vill bli mer utmanad)
Du kan givetvis delta utan att vara med i studien, men studien är en möjlighet att se vad som faktisk händer i dig när du tränar! Något som kan bli ett avstamp där du som är ovan att träna (eller är van men vill få en nystart) får en tydlig plan, motivation och stöd att komma igång och fortsätta.

Forskningen visar att träning bidrar till minskade stressnivåer, bättre sömn, förnyade hjärnceller, bättre minne och kognition, ökad kroppskännedom, hjälper oss att avbryter negativa tankar, skapar fler sociala kontakter m.m. Ta chansen och skapa en bra vana för livet.
Träningstillfällena kommer äga rum på Fontänhuset, i konferensrummet.
Onsdagar kl. 16 och Fredagar kl. 15.
Vill du ha mer info om studien eller anmäla dig? Smsa eller ring 0735-285158,
prata med Matilda, Malin, Johan eller Niklas J eller maila info@lundsfontanhus.se

Lunds Fontänhus
Kävlingevägen 15
222 40 Lund
Telefon: 046-120195
info@lundsfontanhus.se
Orgnr: 802456-4893

Tema av Anders Norén