Prokrastinerings-grupp

Sitter du också ofta i sista minuten och arbetar inför en inlämning eller ett prov? Väntar du på att göra uppgifter tills det är för sent och deadline passerat? Hittar du på ständiga ursäkter för att undvika ta itu med den där jobbiga laborationen eller skriftliga analysen? Upplever du att det är svårt att organisera din vardag/arbetsdag och få saker gjorda? Har du kommit till en punkt där du skulle vilja förändra ditt beteende? Då är En väg framåt’s Prokrastineringsgrupp kanske något för dig.


Varför En Väg Framåt driver en Prokrastineringsgrupp!

Studenthälsan i Lund har med framgång erbjudit studenter att delta i prokrastineringsgrupper efter ett evidensbaserat koncept från Leiden, Holland. Studenthälsan hade sin första grupp 2016 och i Lieden har det funnits på högskolan sedan ca tio år tillbaka och är väl beforskat.
Efter att ha noterat ytterligare behov av studiestöd i grupp vid uppskjutandebeteende startade vi prokastineringsgruppen våren 2017. Modellen har varit mycket uppskattad och vi har fortsatt driva grupper varje termin sedan 2017.
Gruppen leds av Stina Holmberg, handledare på En väg framåt- Studieenheten Lunds Fontänhus.

Vem/Var/När?

En väg framåts studieenhet erbjuder en struktur och gemenskap för dig, både individuellt stöd och i grupp under din studietid. Varje termin startar gruppen på nytt.

Intresseanmälan

För att anmäla ditt intresse hör av dig till oss, så berättar vi mer om En Väg Framåt’s Prokrastineringsgrupp och dess upplägg. Hör av dig till:

Stina Holmberg, handledare och socionom, En väg framåt, Lunds Fontänhus.
Ring eller smsa Stina: 0793-407866
Maila: stina.holmberg@lundsfontanhus.se