Fixa till Linero

Kära medlemmar! Nu har Fontänhusets nya projekt ”Fixa Till” satt igång och vi vill välkomna er dit! Vi som leder projektet heter Susanne och Cecilia och vi är nya anställda här på Lunds Fontänhus.

Vad är Fixa Till?
Fixa till är en återbruksverkstad där medlemmar från Lunds Fontänhus, RSMH och Arbetscentrum arbetar tillsammans för att skapa nytt av gammalt. Man kommer kunna jobba med egna projekt eller med att reparera möbler som Emmaus Lund levererar och sedan säljer. Efter invigningen öppnar verkstaden och butiken även för allmänheten.

I lokalen finns träverkstad, målarrum, symaskiner, pysselhörna och plats för att fika. Man kommer också kunna delta i workshops på temat återbruk.

Vad händer där nu?
Just nu håller vi på att planera och ställa i ordning lokalen så att den ska bli så fin och funktionell som möjligt inför invigningen. Det är inte långt kvar till dess och därför behöver vi din hjälp!

När är det Invigning?
Invigningen sker den lördagen den 12 Oktober mellan kl. 11.00 -15.00. Det kommer bjudas på live musik, workshops och fika. Du är varmt välkommen!

När har vi öppet?
Nu till en början har vi öppet för medlemmar tre dagar i veckan:

Måndag: kl.10-15
Tisdag: kl. 9-15
Torsdag: kl. 9-15

Om du är på Fixa Till under lunchtid kan du ta med egen matlåda eller handla på ICA och värma här. Här ligger också en Pizzeria precis bredvid.

Hur tar jag mig dit?
Fixa Till ligger på Emblas gata 15 vid Linero Torg. Ibland finns det möjlighet att åka dit tillsammans efter morgonmötet så håll utkik! Om du inte hittar ring oss på: 0707-543890.

Så här kan du ta dig dit med buss från Fontänhuset:
Ta buss nr. 3 mot Linero från hållplats ”Bryggeriet” (Gå till höger när du kommer ut från Fontänhuset och sedan vänster vid rondellen. Bussen går från den sida av gatan som är närmast Fontänhuset – läge A). Gå av på hållplats ”Linero Torg”, gå upp mot ICAs parkering och du kommer att se skylten. Knacka på dörren så öppnar vi!

Lunds Fontänhus
Kävlingevägen 15
222 40 Lund
Telefon: 046-120195
info@lundsfontanhus.se
Orgnr: 802456-4893

Tema av Anders Norén