Prokrastineringsgrupp

Händer det att du sitter i sista minuten inför en inlämning eller en arbetsuppgift? Händer det alltför ofta? Väntar du på att göra uppgifter tills det är för sent och deadline passerat? Hittar du på ständiga ursäkter för att undvika ta itu med den där jobbiga laborationen eller skriftliga analysen? Upplever du att det är svårt att organisera din vardag/arbetsdag och få saker gjorda? Har du kommit till en punkt där du skulle vilja förändra ditt beteende? Då är En väg framåt’s Prokrastineringsgrupp kanske något för dig.

Nyhet – En Väg Framåt startar en Prokrastineringsgrupp

Studenthälsan i Lund har med framgång erbjudit studenter att delta i prokrastineringsgrupper efter ett evidensbaserat koncept från Leiden, Holland. Studenthälsan hade sin första grupp 2016 och i Lieden har det funnits på högskolan sedan ca tio år tillbaka och är väl beforskat. Nu väljer vi, på Lunds Fontänhus, efter att ha noterat ytterligare behov av studiestöd i grupp när det gäller uppskjutandebeteende, att starta en grupp vårterminen 2017. Gruppen kommer att ledas av Anne Schildt och Anna Espmarker, handledare på En väg framåt- Studieenheten Lunds Fontänhus.

Vem/Var/När?

Vi kommer att träffas en gång i veckan med start måndagen den 3 september kl 14:00-16:00 på Lunds Fontänhus (Kävlingevägen 15 i Lund, cafeterian). Vår grupp är tillgänglig för dig som studerar på universitet, komvux, folkhögskola eller övrig yrkesutbildning, alternativt redan ingår i En Väg Framåt eller Projekt Exa(k)t! på Lunds Fontänhus. Under hösten 2018 kommer vi att ha 12 platser, om någon utgår ur gruppen så finns det plats för nya deltagare löpande!

Intresseanmälan

För att anmäla ditt intresse hör av dig till oss, så berättar vi mer om En Väg Framåt’s Prokrastineringsgrupp och dess upplägg. Hör av dig till:

Anna Espmarker, handledare och socionom, En väg framåt, Lunds Fontänhus. Du kan ringa/sms:a 073-504 28 33 eller maila anna.espmarker@lundsfontanhus.se

–länk till föreläsning om prokrastinering
https://www.youtube.com/watch?v=MNW5BMr7cEA

 
Lunds Fontänhus
Kävlingevägen 15
222 40 Lund
Telefon: 046-120195
info@lundsfontanhus.se
Orgnr: 802456-4893

Tema av Anders Norén