COVID-19

Riktlinjer i verksamheten rörande Covid-19

Fontänhuset följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande Covid-19.

Onsdagen den 9/2 togs Covid-19-restriktionerna bort i Sverige. Det innebär en del härliga förändringar på Fontänhuset! Vi har nu nu i stort sett återgått till det normala.

De få rekommendationerna som kvarstår, som vi på huset följer är:

🚫🏡 Stanna hemma vid sjukdom.

💉 Vaccinera dig så snart som möjligt.

💃↔️🚶‍♀️Du som är ovaccinerad ska fortsatt hålla avstånd, undvika trängsel och stora folksamlingar inomhus och vara försiktig i kontakt med riskgrupper.

🖥️ Glöm inte! Du har fortsatt möjlighet att delta online! T.ex om du befinner dig i karantän.

🏠 Huset håller alltså öppet men för dig som av någon anledning vill och är extra försiktig finns möjlighet att mötas digitalt vid något tillfälle varje vardag i dels frukosthäng, morgonmöte och Pomodoro (om du jobbar/pluggar hemifrån). För info se kalendern. Man kan även delta på ett extra säkert sätt utomhus, i våra promenader, varje dag kl. 13:15. 🕺

🖥 Onlinemöten varje vardag kl. 9:15. För att delta Klicka här.  Meeting ID: 841 496 7167, Passcode: 521886. Se alla kalenderhändelser och länkar här.

Vänligen informera oss om du vet att du har fått Covid 19 och vistats på huset dagarna innan. Mer information om Covid 19  hittar du här.

  • Vaccin skyddar mot allvarlig sjukdom. Om du ännu inte vaccinerat dig så boka tid för detta. Lunds Fontänhus rekommenderar alla sina medlemmar att vaccinera sig för att skydda sig själva och sina medmänniskor. Här ser du hur du går tillväga. Tveka inte att be någon på huset om hjälp om du vill ha stöd i processen!
  • Ovaccinerade bör fortsatt vara försiktiga, hålla avstånd till andra människor och särskilt undvika nära kontakter med personer i riskgrupp och personer som är 70 år och äldre.
  • Skydda dig själv och andra mot Covid-19!

    👐 Att tvätta händerna när du anländer, rört vid ansiktet/snutit dig eller varit på toaletten rekommenderar vi ALLTID oavsett smittspridning

    😷 För den som känner behov av att använda munskydd så finns detta på huset.